Dicţionar Culinar

Ganache

 Este o cremă realizată din ciocolată şi smântână dulce.

Gorgonzola (brânză)

Cea mai populară dintre brânzeturile albastre (blue cheese) italiene. Fabricată din lapte de vacă, conținutul de grăsime este de 45%, și este foarte moale şi fină. Este o brânză cu mucegai de culoare albastră.

Gouda (brânză)

Este facută din lapte integral sau parțial degresat de vacă. Aceasta este, de obicei, de forma unei sfere aplatizate și are, de obicei, un strat de ceară (pentru protecţie şi maturare). Brânza Gouda se topește repede atunci când este mărunțită și încălzită.

Guacamole

Este o salată din avocado, suc de lămâie, ceapă cubuleţe, roşii şi coriandru.

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri