Dicţionar Culinar

Quiche

Este un tip de plăcintă sau tartă pe bază de ou şi alte ingrediente. Se pot găsi mai multe soiuri de quiche, de la originalul Quiche Lorraine, la cele cu broccoli, ciuperci, șuncă și / sau fructe de mare (în primul rând crustacee). Quiche poate fi servit ca un aperitiv, pentru masa de prânz, micul dejun sau o gustare seara.

Quinoa

Seminţe de culoarea fildeşului, pe care le puteți achiziționa şi sub formă de făină. Se gateşte precum orezul, dar în jumătate din timp. Gustul este delicat și a fost comparat cu couscous, cu un gust ușor amar. Pentru a elimina gustul amar, trebuie doar să clătiți quinoa într-o sită înainte de preparare. Este considerat un super-aliment, deoarece este o sursa bună de fier, proteine vegetale, potasiu, magneziu si lizină. 

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri