Aluat sarpe umplut cu ciocolata calda

Ingrediente
- Faina: 500g
- Drojdie: 1 cub
- Oua: 1
- Lapte: 250ml
- Apa: 100 ml
- Coaja rasa de portocala: 1
- Zahar: 2 linguri
- Ulei: 50 ml
- Sare: 1 varf cutit
- Ciocolata calda: 1 plic
- Scortisoara: 1 varf cutit
- Nuci macinate: 4 linguri
- Margarina: 50g
- Zahar: 4 linguri
- Vanilie: Dupa gust
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
150 de minutePortii:
2Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Aluaturi diverseMod de Preparare
Se framanta un aluat...
-se amesteca apa,laptele,zaharul,drojdia si sarea pe foc pana se incalzeste un pic....
-turnam amestecul peste faina,ou si coaja de portocala....framantam bine...la sfarsit desfacem aluatul cu 50ml ulei.
Lasam sa creasca 30 minute.
Dupa ce a crescut se intinde o foaie pe care o ungem cu margarina,(foarte subtire)apoi presăram amestecul de ciocolata...
-rulam si coacem...eu am facut un sarpe :D
Acelasi procedeu si la cornuri...
Reteta postata in forum de alynusa
Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |