Aperitiv cu andive si piept de pui

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 29 Iunie 2013
Aperitiv cu andive si piept de pui

Ingrediente

  • Piept de pui: 2 buc
  • Maioneza: 4-5 linguri
  • Lamai: 1 1/2 buc
  • Telina: 2 bete
  • Ceapa: 1 buc
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania
Mod de Preparare

Se fierb piepturile in apa cu sare.Se lasa la racit iar apoi se taie cubulete mici.
Ceapa si telina le-am dat prin chopperul electric si le-am facut f.mici,aproape ca o pasta.
Se pun toate impreuna cu sare,piper,maioneza si zeama de lamaie,daca e nevoie se mai adauga
lamaie sa fie mai acrisoara(dulce nu e buna).
Am pus-o pe frunze de andive a la alison si am ornat cu grape fruit.
E un aperitiv care ne place f mult.
Retete postata in forum de Mary5

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri