Aperitiv cu peste afumat

postat de Administrator, in Aperitive cu peste, pe 2 Noiembrie 2013
Aperitiv cu peste afumat

Ingrediente

  • Oua fierte tari: 1
  • Ceapa rosie: 1
  • Peste afumat: 150 gr
  • Castravete murat: 1
  • Smantana: 1 lingura
  • Piper verde in otet: 1 lingura
  • Castravete proaspat: 1
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Marar: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Ungaria

Categorii:

   Aperitive cu peste
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Micul.
Am luat de vreo doua ori macrou afumat, dar mie nu-mi place, mi se pare ca nu e afumat la fum normal, ci ca e dat cu aroma de fum, iar mie mi se pare foarte artificiala. Prima data am zis ca mi se pare, am mai luat inca o data, acelasi lucru. Am luat si din Ungaria pastrav afumat, la fel, parca si pe mana imi ramanea mirosul ala de afumat, oricat ma spalam. Dar celorlalti le place si nu li pare nimic anormal. Pastravul l-am facut salata si l-am servit cu castravete, iar Miculinul a fost foarte incantat.
Reteta din " kiskegyed konyha ".

Se fierbe oul tare, se taie marunt, la fel si castravetele si pestele, se omogenizeaza, se adauga smantana, piperul verde si se condimenteaza. Se serveste pe felii de castravete proaspat.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri