Aperitiv cu somon afumat sau anchoa

postat de Retete in Imagini, in Paste, pe 26 August 2013
Aperitiv cu somon afumat sau anchoa

Ingrediente

  • Castraveti: 1 bucata
  • Somon afumat feliat/anchoa: 250-300 g
  • Crema de branza philadelphia: 200 g
  • Unt: 50 g
  • Marar: 1 legatura
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Specific:

  Mediteraneean

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Italia

Categorii:

   Paste
Mod de Preparare

sursa retetei: gateste cu Maria

Castravetele se spala si se taie rondele de aproximativ 1/2 cm.

Branza crema impreuna cu untul (toate la temperatura camerei) se spumeaza.
Se adauga putina sare si putin piper (de preferinta alb) si mararul tocat si se amesteca bine.
Toata crema se pune intr-o punga cu un varf de decorat sau daca nu aveti puteti sa puneti intr-o punga si sa taiati pe diagonala un colt atat cat sa iasa crema in sir de un deget.

taiem felii de somon sau anchoa
Pentru a forma aperitivele punem feliile de castravete pe platou si cu punga in care este crema facem rondele in mijlocul castravetelui.
Deasupra formam un trandafir din somon/anchoa.

putin derivat cu o felie de paine+o foaie de salata si anchoa

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri