Aperitiv Mozaic

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 6 August 2013
Aperitiv Mozaic

Ingrediente

  • Paine prajita: 6 felii
  • Cascaval: 200 g
  • Piept de pui afumat/sunca/salam: 200 g
  • Oua: 4 bucati
  • Lapte: 100 ml
  • Unt topit: 50 g
  • Ceapa verde: 1 legatura
  • Marar: dupa gust
  • Patrunjel: dupa gust
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania
Mod de Preparare

Retete postata in forum de vio-dreams
Reteta am luat-o din revista "Click!Pofta Buna"si e numai buna pentru a scapa de resturile din frigider

Se taie pieptul de pui si 100 gr cascaval cubulete.
Se toaca marunt ceapa ,mararul si patrunjelul, si se rad cele 100 gr cascaval ramase
Se bat bine ouale cu un praf de sare
Se amesteca ingredientele de mai sus cu ouale, se adauga painea care a fost stropita cu laptele si untul topit se amesteca cu grija si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt
Se presara deasupra cascavalul ras.

Se da la cuptor si se coace aproximativ 40 minute.
Se lasa sa se raceasca apoi se taie felii.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri