Ardei gras umplut cu branza

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 6 August 2013
Ardei gras umplut cu branza

Ingrediente

  • Ardei gras: 4 bucati
  • Branza telemea: 300 g
  • Unt: 100 g
  • Marar: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Oua de prepelita: 4 bucati

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania
Mod de Preparare

sursa retetei: Monica-Elizabet

Se pun la fiert ouale de prepelita, cand sunt gata se curata de coaja
Se spala ardeii se decupeaza cotorul si se scoate incet pentru a nu rupe ardeiul se spala ardeiul si se curata bine de seminte si pe interior si se lasa la scurs

Umplutura:
Branza se da pa razatoarea mica, untul lasat la temperatura camerei se amesteca impreuna cu branza rasa , mararul taiat marunt si piperul formandu-se o pasta
Se taie ardeiul rondele de 2 degete inaltime apoi se umple fiecare rondea cu pasta de branza
se orneaza cu jumatati de oua de prepelita fierte

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri