Aripi picante de pui

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 2 Iulie 2013
Aripi picante de pui

Ingrediente

  • Aripi de pui: 1-2 pungi
  • Rozmarin: 15-20 g
  • Usturoi: Cativa catei pisati
  • Ardei iute: 1
  • Mustar: 1 lingura
  • Mustar de dijon: 1 lingura
  • Miere: un sfert de ceasca
  • Sos de soia: jum de cana
  • Sos worcester: 1-2 lingurite
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Sherry: cateva picaturi

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  8-10

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Nu prea obisnuiesc sa mai pozez mancarea, dar asta mi s-a parut super inca de cand am vazut-o la tv, la "seful bucatarilor", acelasi "cake boss";

Aripile de pui se amesteca in marinata, se tin la frigider cel putin 2 ore;

Apoi se scot din sos, se pun in tava cu folie de aluminiu sau tava de unica folosinta sau vas yena (in cazul meu), se dau la cuptor pe aproximativ 1 ora, la 190C;

Sosul ramas de pune la foc mic, cu un cub de unt si se amesteca pana se ingroasa; cu el se ung aripioarele la fiecare 15 min....

Reteta postata in forum de anasia

Reteta în Imagini
Mod de Servire

Ies un deliciu, alaturi de o salata de varza rosie si un sos tzatziki;

Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri