Baghete cu sunca

postat de Administrator, in Aperitive diverse, pe 29 Septembrie 2013
Baghete cu sunca

Ingrediente

  • Sare: dupa gust
  • Ketchup: 2-3 linguri
  • Cascaval: 150-200 gr
  • Sunca afumata (sau salam): 150-200 gr
  • Foietaj pentru pateuri: 1 pachet

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aperitive diverse
Mod de Preparare

Pasul 1.

Pregatim ingredientele.

Pasul 2.

Se intinde foietajul cu sucitorul, se unge jumatate din foaia cu ketchup

Pasul 3.

se aseaza feliutele de salam sau sunculita peste.

Pasul 4.

Se rade cascaval sau telemea.

Pasul 5.

Jumatatea goala de foaie se pensuleaza cu apa si se acopera cu ea partea umpluta deja. Se apasa bine pentru scoaterea aerului dintre foi. Cu un cutit ascutit sau rola se taie aluatul fasii cam de 2-3 cm latime.

Pasul 6.

Se rasuceste fiecare fasiuta si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Le ungem cu ou si presaram oregano desupra.

Pasul 7.

Se dau la cuptorul incins, pana se rumenesc.

Reteta în Imagini
Mod de Servire

ba

Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri