Bame cu carne

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu carne, pe 16 August 2013
Bame cu carne

Ingrediente

  • Bame: 500 g
  • Carne tocata de vita: 250 g
  • Rosii: 2
  • Ceapa: 2
  • Usturoi: 8 catei
  • Coriandru: 1 legatura
  • Pasta de rosii: 2-3 linguri
  • Ulei: cat este nevoie
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Boia: dupa gust
  • Scortisoara: dupa gust
  • Chimen: dupa gust
  • Orez: 2 cani
  • Unt: 2 linguri
  • Taitei subtiri: 1/4 ceasca

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania
Mod de Preparare

Mod de preparare bame

Se taie ceapa + usturoiul marunt si se caleste impreuna cu carnea pana ceapa devine sticloasa,intre timp se adauga si condimentele -se adauga rosiile curatate de coasa si taiate cubulete,apoi coriandrul taiat si se lasa sa fiarba la foc mic - cand bamele sunt aproape moi se adauga pasta de rosii si se mai lasa la fiert 10 minute.


Mod de preparare orez

Se pune uleiul intr-o cratita si se rumenesc putin taitetii -Se adauga orezul spalat si se caleste putin , 2-3 minute -Se adauga apa,sare,piper si se lasa sa fiarba la foc mic.Cand e aproape gata se adauga 2 linguri unt (ret

sursa retetei: Luna75 desprecopii

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri