Barcute din andive

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 7 August 2013
Barcute din andive

Ingrediente

  • Andive: 4 bucati
  • Ardei gras rosu: 1 bucata
  • Ardei gras galben: 1 bucata
  • Ardei gras verde: 1 bucata
  • Ceapa: 1 bucata
  • Patrunjel: 1 legatura

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  3

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Belgia
Mod de Preparare

sursa retetei: bucataria noastra

Desfaceti si spalati cu grija frunzele de andive, lasati-le putin sa se scurga de apa
pregatiti 4 castronele
taiati toate ingredientele de mai sus (sau le dati pe razatoarea mare)

Puneti in fiecare castron 100 gr branza apoi in primul castron ardei gras rosu, in al doilea ardei gras verde, in al treilea ardei gras galben si in al patrulea ceapa+patrunjel
amestecati incet in fiecare castronel

apoi umpleti andivele cu umpluturile preparate asezandu-le alternativ pe un platou

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri