Beijinho bomboane sarutari

postat de Retete in Imagini, in Bomboane, fursecuri, pe 17 August 2013
Beijinho bomboane sarutari

Ingrediente

  • Lapte condensat: 400 g
  • Unt: 50 g
  • Miez de cocos: 100 g

Specific:

  Mediteraneean

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Portugalia

Categorii:

   Bomboane, fursecuri
Mod de Preparare

Modul de preparare este aproape identic cu cel de la Brigadeiro
Se pune laptele condensat si untul intr-o craticioara, la foc mic-potrivit amestecind continuu timp de 20-25 de minute
Dupa ce s-a racit, se formeaza cu miinile unse cu ulei mici bilute (cu diametrul de 1.5-2 cm).
Se tavalesc prin nuca de cocos(dar la fel de bine poti fi tavalite prin nuca si cacao) si se pun pe un platou.
Se baga la frigider pentru cateva ore sa se intareasca. Se poate pune cacao (2-3 linguri) in loc de unt, iar bilutele se pot tavali prin nuca macinata sau cacao.

sursa retetei: Natalia desprecopii

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri