Bezele

postat de Retete in Imagini, in Prajituri, pe 5 Iulie 2013
Bezele

Ingrediente

  • Albusuri de ou: 1 buc
  • Zahar: 80 g

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  20

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Prajituri
Mod de Preparare

Se bat albushurile spuma pe baie de aburi apoi se adauga trepatat zaharul (de preferinta pudra) pana cand spuma este tare de intorci castronul si ea nu cade
Se pune apoi in seringa de ornat si se fac in ce forme doriti apoi se coc la cuptorul princalzit la foc mic...aprox 100 grade, cu usa putin deschisa si se lasa si o ora sau mai mult daca este nevoie...pana se usuca bine
De preferat se coc pe hartie de copt, eu nu mai aveam si am presarat putina faina in tava sa nu se lipeasca

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri