Biscotti cu migdale

postat de Retete in Imagini, in Bomboane, fursecuri, pe 17 August 2013
Biscotti cu migdale

Ingrediente

  • Faina: 400 g
  • Praf de copt: 1 pachet
  • Unt: 50 g
  • Zahar: 200 g
  • Oua: 3 bucati
  • Migdale: 200g
  • Coaja rasa de portocala: 2 bucati

Specific:

  Mediteraneean

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2-4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Italia

Categorii:

   Bomboane, fursecuri
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de alison

o alta reteta de biscotti,chiar azi am vazut-o pe blogul unei amice virtuale,silvia,detinatoarea blogului citrone&vanille.mi-a sunat tare bine si usor de infaptuit.
batem ouale cu zaharul cam 5 minute,sau mai putin chiar,apoi adaugam untul,care este moale,la temperatura camerei,faina ,coaja rasa de portocale si la sfirsit migdalele.rezulta un aluat nelipicios,datorita untului,pe care-l impartim in 2 si confectionam 2 suluri din el.le asezam pe hirtie de copt in tava si dam la cuptor la foc potrivit spre mic,timp de 30 minute

scoatem ,racorim 5 minute si taiem felii de 1-1,5 cm pe care le ''culcam"

si le mai dam la cuptor la foc mic cca 5 minute:

finalul

foarte bune de ros la un ceai sau la cafeaua de dimineata,au o aroma de portocale tare placuta!

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri