Bomboane Raffaello

postat de Retete in Imagini, in Bomboane, fursecuri, pe 18 August 2013
Bomboane Raffaello

Ingrediente

  • Alune: pentru interior
  • Unt: 1 pachet
  • Nuca de cocos: 200g
  • Lapte praf: 200g
  • Zahar: 200g
  • Zeama de lamaie: de la 1/2 bucata

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Italia

Categorii:

   Bomboane, fursecuri
Mod de Preparare

sursa retetei: Natalia desprecopii

Untul si cu zaharul se amesteca intr-o cratita pe foc
cand e topit zaharul se da la o parte si se adauga 150g nuca de cocos, laptele praf si zeama de lamaie

Dupa racire se fac bilute cu cate o aluna la mijloc si se tavalesc prin nuca de cocos

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri