Branza framantata la "sul"

postat de Retete in Imagini, in Aperitive cu branza, pe 8 August 2013
Branza framantata la

Ingrediente

  • Cascaval sarat: 400 g
  • Branza de vaci: 400 g
  • Unt: 100 g
  • Sare: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  15 minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aperitive cu branza
Mod de Preparare

sursa retetei: Monica-Elizabet

Se rade cascavalul, se taie untul bucatele si se lasa putin la temperatura camerei.
Se adauga apoi peste cascavalul ras si untul pe jumatate topit si branza de vaci. se sareaza condimenteaza cu piper sau daca doriti si ierburi aromatice(sfatul meu este sa sarati dupa ce mixati si amestecati toate ingredientele)
Se mixeaza totul cu blenderul vertical se obtine o pasta ce se intinde pe o folie de plastic
Se ruleaza strans si se pune la frigider pentru cateva ore pentru a se intari

Apoi se taie felii si se serveste alaturi de alte aperitive, mamaliguta cu branza, etc

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri