Briose cu cascaval si lapte batut

postat de Administrator, in Aperitive diverse, pe 27 Septembrie 2013
Briose cu cascaval si lapte batut

Ingrediente

  • Unt moale: 100 gr
  • Sare: 1/2 lingurita
  • Oua: 4
  • Faina: 200 gr
  • Praf de copt: 1/2 pliculet
  • Lapte batut: 150 ml
  • Ceapa verde: 3 buc.
  • Cascaval: 200 gr

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  12

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aperitive diverse
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Felis.
Se bate untul cu jumatate lingurita sare; se inglobeaza ouale, urmate de faina amestecata cu praf de copt si apoi de lapte batut.
Se taie rondele ceapa verde.
Se taie cubulete 150 gr cascaval si se rade restul.
Aluatul se repartizeaza in adanciturile unei forme de briose tapetate cu suporturi de hartie si se presara cu cascaval ras.
Se coace cca 25 min. la cuptorul incins la 180 grade C
Se lasa sa se raceasca briosele pe un gratar de bucatarie.
Preparare: 30 min
Coacere: 25 min
Per bucata: 200 kcal
Proteine: 10 gr
Grasimi: 12 grame
Carbohidrati: 13 gr.

Foarte usor de facut, foarte bune.. dar din punctul meu de vedere, prea grase (data viitoare as inlocui cascavalul din interior cu branza telemea)

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri