Briose sarate

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 8 August 2013
Briose sarate

Ingrediente

  • Margarina: 125 g
  • Apa: 200 ml
  • Iaurt: 100 g
  • Faina: 12 linguri cu varf
  • Praf de copt stins cu lapte: 1 plic

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Anglia

Categorii:

   Aperitive diverse
Mod de Preparare

Retete postata in forum de dory

Sursa retetei : Cherie - culinar

Se amesteca toate ingredientele, se pune in forma de briose putin din compozitie, peste care se adauga umplutura, apoi iar compozita de mai sus.
Se baga la cuptor pentru 20 - 25 de min., la foc potrivit.

Se pot umple cu ce vreti voi: kaizer, bakon, carnaciori...etc.

Eu le-am umplut cu cascaval si patrunjel tocat marunt.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri