Briose tigrate cu dulceata de visine

postat de Retete in Imagini, in Prajituri, pe 24 August 2013
Briose tigrate cu dulceata de visine

Ingrediente

  • Oua: 6
  • Ulei: 6 linguri
  • Faina: 6 linguri
  • Zahar: 6 linguri
  • Praf de copt: 1/2 de lingurita
  • Cacao: 1 lingurita

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Prajituri
Mod de Preparare

Se batt albusurile spuma cu zaharul
galbenusurile se amesteca bine t cu uleiul apo se adaugapraful de copt in ele

Se amesteca incet galbenusurile in albushuri si cate o lingura de faina pana s-au terminat cele 6
apoi se imparte aluatul in 3/4 alb si 1/4 in care se pune 1 lingurita de cacao

Se pune in formele de briose pana la jumatate doar aluat alb apoi combinam o lingurita alb, una negru sa iasa "tigrat" se scufunda si 2 visine din dulceata in fiecare briosa
Se pun in cuptorul preincalzit pana se auresc putin deasupra
Se pudreaza cu zahar si se servesc cu dulceata de visine deasupra

sursa retetei: Monica-Elizabet

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri