Budinca cu carne

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu carne, pe 16 August 2013
Budinca cu carne

Ingrediente

  • Carne tocata: 500g
  • Ceapa: 1
  • Morcovi: 1
  • Bulion: 2 linguri
  • Malai: 150g
  • Apa: 200ml
  • Lapte: 200ml
  • Smantana: 100g
  • Pesmet: 3 linguri
  • Oua: 3
  • Verdeata: d
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Ulei: cat este nevoie

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri cu carne
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de cretu-veronica22
reteta e din revista Click
Tai ceapa marunt,dai morcovul pe razatoarea mica si la calesti in putin ulei
Adaugi carnea tocata si lasi sa se inabuse pana scade zeama lasata de carne.
adaugi bulionul,condimentezi cu sare si piper.Dupa ce s-a racorit putin pui un ou si amesteci .Adaugi si verdeata tocata marunt

Prepari o mamaliga mai moale din apa,lapte,malai si un praf de sare.O lasi cateva min sa se racoreasca apoi adaugi smantana,galbenusurile si apoi albusurile batute spuma.
Intr-o forma punem un strat de carne si apoi deasupra un strat de mamaliga.presaram deasupre putin pesmet si punem la cuptor 40 min la foc mediu.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri