Budinca cu rabarbar

postat de Retete in Imagini, in Prajituri, pe 23 August 2013
Budinca cu rabarbar

Ingrediente

  • Rabarbar: 2 fire
  • Vin alb dulce: 50 ml
  • Zahar: 4 linguri
  • Unt: pentru uns forma
  • Cozonac: 6 felii
  • Smantana: 200 ml
  • Oua: 4
  • Vanilie: dupa gust
  • Scortisoara macinata: cat este nevoie

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Prajituri
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Micul
Reteta din " secretele bucatariei".

Se curata rabarbarul si se taie bucatele. Vinul se pune cu doua linguri de zahar pe foc, se adauaga rabarbarul si se lasa pana se inmoaie putin. Se unge cu putin unt forma, se aseaza inauntru feliile de briosa sub forma de evantai. Smantana se bate cu ouale, restul de zahar, vanilie si scortisoara. Se toarna peste feliile de paine, se pun apoi bucatile de rabarbar scurse si se baga la cuptor, pana se rumeneste.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri