Budinca de legume cu branza de vaci

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu legume, pe 16 August 2013
Budinca de legume cu branza de vaci

Ingrediente

  • Morcovi: 2
  • Patrunjel: 1
  • Mazare: cateva boabe
  • Branza de vaci: 150 g
  • Oua: 2
  • Smantana: 1 lingura
  • Pesmet: 2-3 linguri
  • Sare: dupa gust
  • Patrunjel: dupa gust
  • Marar: dupa gust
  • Cimbru: dupa gust

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  1

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri cu legume
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Micul

Morcovii si patrunjelul se fierb in apa cu sare ( eu i-am fiert in apa cu cub de legume bio ). Se dau apoi pe razatoarea mica se amesteca cu mazarea fiarta, cu ouale, cu branza de vaci, cu pesmetul, sarea, verdeturile tocate. In reteta se amestecau cu galbenusurile, iar la sfarsit se adaugau albusurile batute spuma. Eu n-as fi eu, daca n-as fi uitat de albusuri. Dar bine am facut pentru ca de atunci am refacut reteta cu albusurile batute spuma, dar mi-a placut mai mult prima varianta. Se pune amestecul in vase rezistente la cuptor, unse cu unt, si se lasa pana se auresc.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri