Bulgarasi cu cascaval

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 8 August 2013
Bulgarasi cu cascaval

Ingrediente

  • Oua: 2 bucati
  • Faina: 3 linguri
  • Cascaval: 300 g
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Ulei pentru prajit: in functie de necesitate

Specific:

  European

Timp Preparare:

  15 minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aperitive diverse
Mod de Preparare

sursa retetei: Vero Bucataria noastra

Se da pe razatoare cascavalul, se amesteca cu ouale batute bine, se adauga faina si condimentele

Se formeaza bilute rotunde .

Se incinge uleiul intr-o tigaie apoi punem bilutele la prajit si le rasucim pe toate partile

Se scot pe servetele din hartie pentru a absorbi uleiul

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri