Butoiase din castravete si ton

postat de Retete in Imagini, in Aperitive cu peste, pe 8 August 2013
Butoiase din castravete si ton

Ingrediente

  • Castraveti: 2 bucati
  • Ton: 1 conserva
  • Boabe de porumb: 3 linguri
  • Ardei iute: 1 bucata
  • Ceapa verde: cateva fire
  • Morcovi: 1/4
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Specific:

  Sud-American

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Argentina

Categorii:

   Aperitive cu peste
Mod de Preparare

cateva fire ceapa verde
zeama de la jumatate de lamaie
sare, piper
1/4 de morcov

Mod de preparare

Catravetii se spala bine si se taie cam de 5-6 cm
Cu o lingurita se scobeste in interior fiecare bucata, avand grija sa nu ajungem pana in "fundul" butoiaselor

Intr-un castron se amesteca tonul scurs de ulei, ceapa verde taiata marunt, ardeiul curatat de seminte si taiat marunt, se condimenteaza si se pune sucul de lamaie.

Cu aceasta compozitie se umplu butoiasele apoi se taie un morcov feliute f subtiri si se decoreaza butoiasele

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri