Caltabos

postat de Retete in Imagini, in Aperitive cu carne, pe 17 August 2013
Caltabos

Ingrediente

  • Ficat de porc: 1
  • Plaman de porc: 2
  • Splina de porc: 1
  • Carne de porc grasa: cat este nevoie
  • Sare: dupa gust
  • Delikat: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Ceapa: 4-5, calite
  • Intestine de porc: cat este nevoie

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2-6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aperitive cu carne
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de alynusa

Toate se pun la fiert in apa cu foi de dafin...

dupa ce se racesc se dau prin masina de tocat impreuna cu ceapaa calita

amestecam umplutura...condimentam si umplem intestinele,le legam la capete apoi le intepam cu varful unui ac...

le fierbem 1 minut in apa cu foi de dafin,apoi le punem la rece...
cine doreste ii afuma..

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri