Cannelloni cu carne tocata

postat de Retete in Imagini, in Paste, pe 4 Iulie 2013
Cannelloni cu carne tocata

Ingrediente

  • Cannelloni: 13 buc
  • Carne tocata: 400 g
  • Suc de rosii: 500 ml
  • Usturoi: 2 catei
  • Ceapa: 1 buc
  • Morcovi: 1 buc
  • Ulei de masline: dupa gust
  • Telemea de vaca: 100 g
  • Pesmet: 2 linguri
  • Patrunjel verde: dupa gust
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  90 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Greu

Tara:

  Italia

Categorii:

   Paste
Mod de Preparare

in uleiul incins se pun cei 2 catei de usturoi apoi adaugam ceapa si morcovul taiate marunt ,
se adauga carnea tocata pe care o amestecam bine sa nu se faca cocoloase
se caleste aprox 5 min impreuna cu ceapa si morcovul si apoi se adauga sucul de rosii si o cescuta de apa
se lasa la foc mic pana scade tot lichidul din carne se ia de pe foc si se lasa la racit , cat se raceste sosul de
carne taiem telemeaua cubulete mici , taiem patrunjelul marunt
cand sosul s-a racit adaugam telemeaua, patrunjelul , pesmetul si condimentele si amestecam
cu compozitia respectiva se umplu cannelloni pe care in prealabil eu i-am fiert cca 5 min
se aseaza intr-un vas termorezistent apoi adaugam o cana de bulion subtiat cu apa sau suc de rosii
acoperim cu folie si dam la cuptor cca 30 min dupa care dam folia jos pentru a se rumeni

Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri