Cannelloni cu carne tocata

postat de Retete in Imagini, in Paste, pe 4 Iulie 2013
Cannelloni cu carne tocata

Ingrediente

  • Carne: 300 g
  • Ciuperci: 400 g
  • Ceapa: 1 buc
  • Oua: 2 buc
  • Pesmet: 3 linguri
  • Cascaval: 100 g
  • Branza de burduf: 200 g
  • Bulion: 3 linguri
  • Ulei: 50 ml
  • Cimbru: dupa gust
  • Praf de usturoi: dupa gust
  • Sare: dupa gust
  • Busuioc: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  90 de minute

Portii:

  8

Complexitate:

  Greu

Tara:

  Italia

Categorii:

   Paste
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de alynusa

Carnea,ceapa si ciupercile le-am dat la masina de tocat...
le-am pus la calit in ulei amestecand continu pana a scazut tot surplusu de apa...
-am dat compozitia la racit...apoi am daugat in ea un ou,condimetele,pesmetul, 1 lingura cu bulion,si 100g branza...
-am umplut cannelloni i-am asezat in tava si am pus peste ei 2 linguri cu bulion desfacut in 400ml apa si putina sare...
-am tinut tava in cuptor 40 minute (tava trebuie acoperita cu folie de aluminiu....
-am scos tava dupa 40 minute, am batut un ou cu 100g branza si cascavalul ras apoi am turnat in tana...am mai bagat tava 5 minute in cuptor de data aceasta ne acoperita..

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri