Cannelloni cu ciuperci

postat de Retete in Imagini, in Paste, pe 4 Iulie 2013
Cannelloni cu ciuperci

Ingrediente

  • Ciuperci: 400 g
  • Crema de branza: 150 g
  • Smantana: 200 ml
  • Usturoi: 2 catei
  • Ceapa: 1 buc
  • Rosii: 250 g
  • Suc de rosii: 2 linguri
  • Boia de ardei dulce: 1 lingurita
  • Unt: 20 g
  • Parmezan: decor
  • Busuioc: decor
  • Ulei de masline: dupa gust
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  90 de minute

Portii:

  6

Complexitate:

  Greu

Tara:

  Italia

Categorii:

   Paste
Mod de Preparare

Ceapa impreuna cu ciupercile se pun la calit in putin ulei de masline si se lasa pentru cateva minute pana se inmoaie bine ambele ingrediente, se adauga boiaua de ardei, sare si piper

Se ia tigaia de-o parte si se adauga crema de branza, usturoiul pisat si rosiile taiate cubulete mici. se amesteca incet

Cu aceasta pasta se umplu foile de cannelloni
Se ruleaza si se aseaza intr-o tava (de preferat de yena)
Smantana se amesteca cu untul topit si cele 2 linguri de suc de rosii apoi se rastoarna peste cannelloni in tava

Se dau la cuptor cca 30 de min, mai intai acoperit cu o folie de aluminiu apoi in ultimele 8-10 min se descopera sa se rumeneasca putin

Se servesc cu parmezan ras sau cascaval deasupra si busuioc sau patrunjel proaspat

Foile pentru cannelloni pe care le-am avut eu scria pe ele ca merg direct in cuptor dar in cele mai multe retete am citit ca ele trebuie fierte inainte pentru 4-5 min inainte de a fi umplute

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri