Cannelloni cu spanac

postat de Retete in Imagini, in Paste, pe 5 Iulie 2013
Cannelloni cu spanac

Ingrediente

  • Cannelloni: 9 buc
  • Spanac: 450 g
  • Fetta: 1 felie
  • Suc de rosii: 500 ml
  • Ceapa verde: 3 fire
  • Ciuperci champignon: 3 buc
  • Ardei: dupa gust
  • Usturoi: dupa gust
  • Cascaval: dupa gust
  • Sare: dupa gust
  • Cimbru: dupa gust
  • Busuioc: dupa gust
  • Smantana: 100 g

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Italia

Categorii:

   Paste
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Oana
Reteta este de la Jamie Oliver, putin modificata, el a folosit brocoli si conopida, eu am pus spanac!!!
Se taie usturoiul felii, se pune la calit, se adauga cimbru, ceapa, ciupercile, ardeiul se calesc putin,se pune unt, se adauga spanacul si fetta si se lasa la foc mic vreo 10 min.
Sos bechamel(asa il face Jamie): 100ml smantana+cascaval+ piper se amesteca bine.
Sosul de rosii: 500 ml sos rosii+sare+1 lingurita otet, se fierbe.
Se umplu cannelloni cu pasta de spanac, eu am pus compozitia in cornet si am pus f bine pasta in cannelloni.
Se toarna cam 1/2 cm sos de rosii in vas, se pun cannelloni, se presara busuioc, se pune sosul bechamel, sucul de rosii , piper, cascaval(el a pus parmezan)
se da la cuptor 30 min la 190 grade pana se rumeneste!

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri