Carne cu cascaval

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 2 Iulie 2013
Carne cu cascaval

Ingrediente

  • Cotlet de porc: cateva felii
  • Unt: dupa gust
  • Cascaval: dupa gust
  • Smantana: dupa gust
  • Condimente: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4-5

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Nu este o reteta dietetica, nu este o reteta pentru cei ce vor sa manance sanatos, dar daca aveti tupeul s-o-ncercati, cu siguranta va va place.Nu am intalnit inca pe nimeni care sa fi mancat si sa nu-i placa.Se poate face si cu piept de pui, dar macar de curiozitate incercati cu carne porc, apoi decideti.
Reteta a primit-o mama mea de la una din matusile mele, si de cand o stie, la noi la diferite evenimente aveam carne cu cascaval.

Intr-o tava se pun atatea felii de unt, mai grosute cate felii de carne avem. Peste fiecare bucata de unt, se pune o felie de carne.

Carnea se acopera cu cascavalul dat pe razatoare si cu cate o lingura generoasa de smanatana.Din cauza mutarii, eu nu am inca razatoarea la mine, asa ca am pus cascavalul felii, dar dat pe razatoare imi place mai mult.
Se baga la cuptor la foc mijlociu si se lasa pana se rumeneste. Se face la foc mic pentru ca sa nu se arda untul inainte de a se face carnea, sau se pune mai mult unt, si atunci se poate face focul mai mare.

Garnitura am facut cartofi natur, dar merge orice garnitura de legume fierte sau sotate.

Reteta postata in forum de Micul

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri