Carne la borcan, conservata in ulei

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 2 Iulie 2013
Carne la borcan, conservata in ulei

Ingrediente

  • Carne: cat se doreste
  • Carnati: cat se doreste
  • Ulei: pentru prajit
  • Sare: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  120 de minute

Portii:

  5

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Carnea sarata se prajeste in uleiul incins(la foc mic) pana se rumeneste si uleiul se limpezeste...

Scoatem carnea,strecuram uleiul si prajim in el si carnatii pana se rumenesc si devine uleiul limpede...

Punem carnea si carnatii alternativ in borcane sau in vas mai mare si turnam uleiul peste...apoi dam la rece

Reteta postata in forum de alynusa

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri