Carpaccio cu pere si prosciutto crudo

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 8 August 2013
Carpaccio cu pere si prosciutto crudo

Ingrediente

  • Otet balsamic: 30-50 ml
  • Pere rosii: 1 bucata
  • Prosciutto: catva felii
  • Piper: dupa gust
  • Patrunjel: pentru decor

Specific:

  Mediteraneean

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Italia
Mod de Preparare

Retete postata in forum de alison
si aceasta reteta este dedicata valentine's day si inspiratia este tot martha stewart. carpaccio este de obicei un fel cu carne cruda,dar intre timp evolutia a adus si fructe in reteta ,lucru care poate parea straniu ,dar gustul e minunat!

Otetul se fierbe la foc cca 10 minute,pina se ingroasa,
Taiem para in felii foarte fine(dupa ce ii scoatem semintele)si o asezam pe farfurie,iar alaturi am asezam sub forma de trandafir(...aproape,nu prea mi-am dat interesul!) sunca.am decorat cu frunzulite de patrunjel ,am presarat ceva piper proaspat risnit si am turnat sosul balsamic de jur in jur...si gata !

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri