Cartofi aurii cu parmezan si pesmet

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu cartofi, pe 17 August 2013
Cartofi aurii cu parmezan si pesmet

Ingrediente

  • Cartofi: in functie de cate portii doriti
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Pesmet: in functie de cate portii doriti
  • Parmezan: dupa gust
  • Oua: in functie de cate portii doriti
  • Ulei: pentru prajit

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri cu cartofi
Mod de Preparare

Se curata cartofii se spala si se taie rondele de aproximativ 1/2 de cm
Se pun la fiert in apa rece, se lasa maxim 5-6 min din momentul in care incep sa fiarba fiindca altfel se zdrobesc
Se scurge apa si se lasa la racorit
Se bate oul , se adauga sare, piper
Pe o farfurie se pune pesmetul si pe o alta parmezanul
Se trec feliile de cartofi(scurse bine de apa) mai intai prin ou, apoi prin parmezan si la sfarsit prin pesmet
Se prajesc pe ambele parti in ulei incins

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri