Cartofi pufosi in crusta crocanta de pesmet

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu cartofi, pe 18 August 2013
Cartofi pufosi in crusta crocanta de pesmet

Ingrediente

  • Cartofi: 5-6
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Boia de ardei dulce: dupa gust
  • Oregano: dupa gust
  • Pesmet: cateva linguri
  • Ulei: pentru prajit

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-3

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri cu cartofi
Mod de Preparare

Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie in sferturi

Se tamponeaza usor cu servete din hartie pentru ca absorbi apa

se condimenteaza cu sare, piper, boia si oregano amestecandu-se usor

Se tavalesc apoi cartofii prin pesmet
Se pune ulei intr-o tigaie si se incinge bine apoi se pun cartofii la prajit
Se intorc pe toate partile pana se rumenesc

Veti obtine niste cartofi cu "miezul super pufos" si "coaja" crocanta ce pot fi serviti simpli cu salata sau impreuna cu fripturi, peste, chiftele sau alte preparate

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri