Cartofi umpluti cu scoici

postat de Retete in Imagini, in Fructe de mare, pe 12 Iulie 2013
Cartofi umpluti cu scoici

Ingrediente

  • Cartofi: 4
  • Scoici: 250 gr
  • Ceapa verde: 1 legatura
  • Patrunjel: 2 leg mici
  • Usturoi: 3-4 catei
  • Rosii: 2
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Ulei de masline: Putin
  • Vin alb: 1 pahar
  • Cascaval: 1 cub mic

Specific:

  European

Timp Preparare:

  90 de minute

Portii:

  4-5

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Franta

Categorii:

   Fructe de mare
Mod de Preparare

4 cartofi mari se scobesc de cruzi si se lasa doar o margine f subtire, apoi i-am pus la fiert in apa cu putina sare si i-am lasat vreo 7-8 min

Se aseaza intr-o tava cartofii si se umplu cu urmatoarea umplutura: Se toaca ceapa verde marunt si se pune la calit in ulei de masline se adauga si usturoiul pisat, apoi scoicile taiate in 2-3, rosiile decojite si taiate cubulete, se condimenteaza cu sare, piper se lasa 5 min si apoi se adauga vinul si se lasa putin sa mai scada zeama, apoi la sfarsit adaugam patrunjelul taiat marunt

Punem compozitia de scoici in cartofi, radem f putin cascaval deasupra si dam la cuptor pana se rumenesc putin deasupra

Sursa retetei: Monica-Elizabet

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri