Cascaval pane

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 18 August 2013
Cascaval pane

Ingrediente

  • Cascaval: 4 felii groase de 1 cm
  • Oua: 1
  • Lapte: 1/2
  • Pesmet: 2-3 linguri
  • Faina: 2-3 linguri
  • Piper: dupa gust
  • Ulei: pentru prajit

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aperitive diverse
Mod de Preparare

Intr-un castron se amesteca oul impreuna cu laptele si piperul

Se trec feliile de cascaval mai intai prin compozitia de ou, apoi prin faina, din nou prin compozitia de ou si la sfarsit se preseaza bine prin pesmet

Se pune ulei sau unt intr-o tigaie doar cat sa acopere fundul sa nu fie mult si se lasa sa se incinga bine
apoi se pun la prajit bucatile de cascaval.
Se intorc pe ambele parti pana se rumenesc

Se scot pe servete absorbante din hartie

se serveste cald, simplu sau alaturi de cartofi prajiti, piure ...salata

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri