Castraveciori bulgaresti

postat de Retete in Imagini, in Muraturi in otet, pe 3 Iulie 2013
Castraveciori bulgaresti

Specific:

  European

Timp Preparare:

  120 de minute

Portii:

  16

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Muraturi in otet
Mod de Preparare

Castravetii se spala. In borcane se aseaza usturoi, ceapa taiata julien, boabe de piper si mustar, peste care se aseaza castravetii.
Otetul se amesteca cu apa, zaharul si sarea pana se topesc.
Aceasta compozitie nu se fierbe. Se umple borcanele, deasupra se pune cate o floare de marar uscat, se pun capacele si se fierbe la bain marie pana incep sa-si schimbe culoarea.
Compozitia de mai sus ajunge pentru 15-16 borcane de 800 gr.
Reteta postata in forum de Dory

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri