Chec de post

postat de Retete in Imagini, in Dulciuri de post, pe 2 Iulie 2013
Chec de post

Ingrediente

  • Faina: 3 cani
  • Zahar: 2 cani
  • Ulei: 3/4 cana
  • Apa minerala: 2 cani
  • Zahar vanilat : 2 plicuri
  • Praf de copt: 1 plic
  • Cacao: 4 linguri
  • Stafide: dupa gust
  • Nuci: dupa gust
  • Rahat: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  6

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Dulciuri de post
Mod de Preparare

Faina si praful de copt se pregatesc separat.
Zaharul si zaharul vanilat se amesteca cu cacao,
Apoi se adauga uleiul si se mixeaza bine
Apa minerala se adauga si ea si in final faina si ce punem in chec : nuci, stafide, etc. Merge si simplu
Tavile se tapeteaza cu margarina si faina sau se pune hartie. Din aceasta compozitie ies 2 checuri, sau se pot pune in diverse forme
Se da la cuptorul preincalzit, la foc tare primele 3 minute, apoi potrivit si se lasa pana iese scobitoarea uscata din el (la mine in cuptor trebuie sa stea cam 40 de min.)
Sursa retetei: Elena bucataria noastra

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri