Chec tigrat

postat de Retete in Imagini, in Dulciuri de post, pe 2 Iulie 2013
Chec tigrat

Ingrediente

  • Faina: 2 cani
  • Apa: 250 ml
  • Ulei: 100ml
  • Zahar: 1 cana
  • Cacao: 2 lingurite
  • Apa: 2 linguri
  • Praf de copt: putin

Specific:

  European

Timp Preparare:

  120 de minute

Portii:

  8

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Dulciuri de post
Mod de Preparare

Se pune totul intr-un castron(mai putin cacao si cele 2 linguri de apa) si se mixeaza
Se imparte compozitia in doua si in una dintre ele se adauga cele 2 linguri de cacao si 2 linguri de apa
Se pune hartie de copt si se incepe constructia checului punandu-se in mijloc o lingura de compozitie alba, deasupra ei o lingura de compozitie neagra, apoi deasupra iar una alba si se altereneaza pana cand se termina ambele compozitii
Se pune in cuptorul preincalzit pentru 35-40 de min(se incearca cu scobitoare)
apoi se pudreaza cu zahar
sursa retetei: inspiratie Marcela Constantin

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri