Chifle umplute

Ingrediente
- Chifle: 4 bucati
- Ciuperci: 300 g
- Sunca taraneasca: 3-4 felii
- Ceapa verde: 2 fire
- Cascaval ras: 100 g
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Unt: pentru uns tava
- Ulei de masline: pentru prajit sunca
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Aperitive diverseRetete postata in forum de Criss
Chiflele se scobesc de miez
Sunculita taiata cubulete se pune la prajit in ulei de masline. Se adauga ceapa taiata si ciupercile cubulete. Se condimenteaza dupa gust (eu am pus doar sare si piper). Dupa ce s-au calit ciupercile, se ia tigaia de pe foc si se adauga cascavalul ras.
Chiflele se aseaza in tava unsa cu unt. (eu le-am uns cu putin lapte pentru ca erau destul de tari)
In fiecare chifla se pune compozitia de ciuperci, deasupra am mai pus putin cascaval ras, apoi am acoperit fiecare chifla cu capacul si pe capacul uns cu unt am pus o felie de cascaval.
Se pun in cuptor pana se topeste cascavalul si chiflele devin usor crocante.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |