Chifle umplute

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 9 August 2013
Chifle umplute

Ingrediente

  • Chifle: 4 bucati
  • Ciuperci: 300 g
  • Sunca taraneasca: 3-4 felii
  • Ceapa verde: 2 fire
  • Cascaval ras: 100 g
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Unt: pentru uns tava
  • Ulei de masline: pentru prajit sunca

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aperitive diverse
Mod de Preparare

Retete postata in forum de Criss

Chiflele se scobesc de miez
Sunculita taiata cubulete se pune la prajit in ulei de masline. Se adauga ceapa taiata si ciupercile cubulete. Se condimenteaza dupa gust (eu am pus doar sare si piper). Dupa ce s-au calit ciupercile, se ia tigaia de pe foc si se adauga cascavalul ras.

Chiflele se aseaza in tava unsa cu unt. (eu le-am uns cu putin lapte pentru ca erau destul de tari)
In fiecare chifla se pune compozitia de ciuperci, deasupra am mai pus putin cascaval ras, apoi am acoperit fiecare chifla cu capacul si pe capacul uns cu unt am pus o felie de cascaval.

Se pun in cuptor pana se topeste cascavalul si chiflele devin usor crocante.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri