Chiftele

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 2 Iulie 2013
Chiftele

Ingrediente

  • Carne de pui/porc/vita: 300 gr
  • Cartofi fierti: 1
  • Morcovi: 1
  • Ceapa: 1
  • Usturoi: 2-3 catei
  • Patrunjel: 1 leg mica
  • Marar: 1 leg mica
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Oua: 2
  • Faina: 1-2 linguri
  • Ulei: pentru prajit

Specific:

  European

Timp Preparare:

  90 de minute

Portii:

  8-10

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Se da carnea prin masina de tocat carne

Cartoful se curata de coaja, se fierbe, se scurge de zeama apoi se paseaza

Ceapa si morcovul se dau pe razatoare apoi se calesc in putin ulei

Verdeturile se taie marunt

Intr-un castron amestecam bine toate ingredientele

Punem faina pe masa de lucru si formam chiftelele cat de mari dorim le dam prin faina

Incingem uleiul intr-o tigaie si punem la prajit , sunt gata cand se rumenesc pe toate partile

Sursa retetei: Monica-Elizabet

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri