Chiftele

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu carne, pe 18 August 2013
Chiftele

Ingrediente

  • Carne de porc/pasare/vita: 300 g
  • Cartofi: 1, fiert
  • Morcovi: 1
  • Ceapa: 1
  • Usturoi: 2-3 catei
  • Patrunjel: 1 legatura
  • Marar: 1 legatura
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Oua: 2
  • Faina: 1-2 linguri

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri cu carne
Mod de Preparare

Se da carnea prin masina de tocat carne
cartoful se curata de coaja, se fierbe, se scurge de zeama apoi se paseaza
ceapa si morcovul se dau pe razatoare apoi se calesc in putin ulei
verdeturile se taie marunt
Intr-un castron amestecam bine toate ingredientele
punem faina pe masa de lucru si formam chiftelele caat de mari dorim le dam prin faina
Incingem uleiul intr-o tigaie si punem la prajit , sunt gata cand se rumenesc pe toate partile
sursa retetei: Monica-Elizabet

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri