Chiftele - Biff a la Lindström

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 2 Iulie 2013
Chiftele - Biff a la Lindström

Ingrediente

  • Carne tocata de vita: 500 g
  • Carne tocata de porc: 100 g
  • Ceapa: 1
  • Capere: 2 linguri
  • Sfecla rosie murata: 4 linguri
  • Cartofi fierti: 1
  • Galbenus de ou: 4
  • Mustar de dijon: 1 lingura
  • Sos hp: 1 lingura
  • Pesmet: 2 linguri
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Unt: pentru prajit

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  8-10

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Norvegia

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Aceasta reteta o am de la scoala...am facut-o luni si mi-a placut tare mult asa ca o impart si cu voi.

Amestecam toate ingrendientele si formam chiftele mari ...le prajim in unt incins (la foc mijlociu) ,5 minute pe fiecare parte dupa care le mai dam la cuptor inca 5-10 minute...pana se fac coc bine inauntru.

Se serveste cu cartofi fierti si salata.Noi am servit cu legume fierte.

Reteta postata in forum de doly

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri