Chiftele de peste

postat de Retete in Imagini, in Peste, pe 12 Iulie 2013
Chiftele de peste

Ingrediente

  • Pangasius: 500 g
  • Felii de paine inmuiate in lapte: 2-3
  • Oua: 1
  • Usturoi: 2 bucati
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Boia: dupa gust
  • Patrunjel: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  8-10

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Peste
Mod de Preparare

Pestele se da prin masina de tocat, la fel si painea inmuiata in lapte si apoi stoarsa. Se adauga oul crud, se condimenteaza

Se formeaza chiftelutele care se dau prin faina.

Se prajesc in ulei incins, la foc mic.

Se scot pe hartie absorbanta

Reteta postata in forum de Criss

Reteta în Imagini
Mod de Servire

Se servesc cu cartofi prajiti.

Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri