Chiftele din conopida

postat de Administrator, in Aperitive cu legume, pe 28 Septembrie 2013
Chiftele din conopida

Ingrediente

  • Conopida: 1 buc
  • Oua: 3
  • Lapte: putin
  • Paine: 2 felii
  • Pesmet: 5-6 linguri
  • Usturoi: 2 catei
  • Ceapa verde: 2-3 fire
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Marar: dupa gust (optional)

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aperitive cu legume
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Mary5.
Se desfac buchetele de conopida si se fierb in apa cu sare si putin lapte (timp de fierbere aproximativ 25 minute).
Se scurge apa, se paseaza conopida dupa care punem 2 felii de paine inmuiate in lapte si stoarse bine,
Se adauga ouale ,sarea, piperul, pesmetul, usturoi, marar si ceapa (pe care am tocat-o la choperul electric si am calit-o putin).
Se formeaza chiftele mari si se dau prin pesmet dupa care se prajesc in ulei incins.
Nu am decat poza finala.

Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri