Chiftele din conopida

Ingrediente
- Conopida: 1 buc
- Oua: 3
- Lapte: putin
- Paine: 2 felii
- Pesmet: 5-6 linguri
- Usturoi: 2 catei
- Ceapa verde: 2-3 fire
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Marar: dupa gust (optional)
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
60 de minutePortii:
4Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Aperitive cu legumeMod de Preparare
Reteta postata in forum de Mary5.
Se desfac buchetele de conopida si se fierb in apa cu sare si putin lapte (timp de fierbere aproximativ 25 minute).
Se scurge apa, se paseaza conopida dupa care punem 2 felii de paine inmuiate in lapte si stoarse bine,
Se adauga ouale ,sarea, piperul, pesmetul, usturoi, marar si ceapa (pe care am tocat-o la choperul electric si am calit-o putin).
Se formeaza chiftele mari si se dau prin pesmet dupa care se prajesc in ulei incins.
Nu am decat poza finala.
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |