Chiftele din dovlecei si branza de vaci

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu legume, pe 18 August 2013
Chiftele din dovlecei si branza de vaci

Ingrediente

  • Dovlecei: 2
  • Ceapa: 1
  • Branza de vaci: 200 g
  • Marar: 1 legatura
  • Patrunjel: 1 legatura
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Oua: 1
  • Pesmet: 1 lingura
  • Faina: 1 lingura
  • Usturoi: 2 catei

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri cu legume
Mod de Preparare

Se spala dovleceii si se dau pe razatoarea mare, curatam ceapa si la fel o dam pe razatoare
Si dovleceii si ceapa se scurg de zeama(le strangem bine in mana) apoi le punem intr-un castron.
Taiem marunt verdetzurile, pisam usturoiul si intr-un castron amestecam toate ingredientele

Atentie daca nu scurgeti bine de zeama puneti mai multa faina/pesmet


Formam chiftelele(rotunde, lunguiete) se dau prin pesmet si se pun la prajit in ulei incins

sursa retetei: Monica-Elizabet

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri