Chiftele din peste

postat de Retete in Imagini, in Peste, pe 12 Iulie 2013
Chiftele din peste

Ingrediente

  • File de somon: 500 gr
  • Ceapa verde: 1 legatura
  • Usturoi: 3-4 catei
  • Cartofi: 2
  • Patrunjel: 1 leg mica
  • Marar: 1 leg mica
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Ulei: pentru prajit
  • Pesmet: 50-100g
  • Oua: 1

Specific:

  European

Timp Preparare:

  90 de minute

Portii:

  18-20

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Peste
Mod de Preparare

Se curata cartofii se taie felii si se pun la fiert

Se toaca la masina de tocat fileurile de peste (nu inainte de a le stoarce bine de apa_apoi cand sunt gata fierti se trec si cartofii fierti si raciti prin masina

Separat se taie marunt ceapa verde, mararul, patrunjelul se piseaza usturoiul

Se amesteca pestele tocat+cartofi+sare, piper, marar, patrunjel, ceapa, usturoi si se obitne o pasta groasa.(daca nu stoarceti bine pestele adaugati o lingura de faina in comopozitie...eu nu am pus delok fiindca mi s-a aprut a fi ok)

Se formeaza chiftelutele si se tavalesc prin pesmet, apoi se pun in ulei incins si se prajesc pe ambele parti, Se scot pe servetele absorbante din hartie

Se servesc alaturi de piure din cartofi(sau ce garnitura doriti)

Sursa retetei: Monica-Elizabet

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri