Chiftele - Piftele umplute

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu carne, pe 18 August 2013
Chiftele - Piftele umplute

Ingrediente

  • Carne tocata: 500 g
  • Pesmet: 3 linguri
  • Oua: 4
  • Ceapa: 1
  • Smantana: 100 ml
  • Patrunjel: dupa gust
  • Branza rasa: 250 g
  • Marar: dupa gust
  • Ulei: cat este nevoie
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Serbia

Categorii:

   Mancaruri cu carne
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de doly

Punem carnea tocata intr-un castron,adaugam mararul,2 oua,ceapa data pe razatoare(eu am taiat-o marunt de tot) ,patrunjelul tocat marunt
sare si piper.Amestecam totul bine si formam bile rotunde .In mijlocul fiecarei bile facem o adancitura si le punem intr-o tava unsa cu ulei.Tava se da la cuptor pentru 30 minute...250 grade.
Intre timp amestecam smantana,branza,ouale(2) sarea (dupa gust).
Dupa 30 minute scoatem tava din cuptor, punem compozitia de smantana cu branza in adancitura si lasam la cuptor inca 10 minute la aceeasi temperatura.

Sfaturi
Face-ti adanciturile mai mari...eu le-am facut prea mici si nu am avut prea mult loc :-?? mi-a si ramas compozitie de smantana.
Ne-au placut foarte mult...gustos...sigur le voi face din nou cat de curand :)

piftelutele cu adancitura in mijloc

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri