Chiftelute de pangasius

postat de Retete in Imagini, in Peste, pe 12 Iulie 2013
Chiftelute de pangasius

Ingrediente

  • Pangasius: 500 g
  • Ceapa verde: 2 fire
  • Usturoi: 2 catei
  • Paine: 1 felie
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Faina: 2-3 linguri

Specific:

  European

Timp Preparare:

  90 de minute

Portii:

  8-10

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Peste
Mod de Preparare

Pangasius este un peste destul de gras si nu prea agreat de cei ai casei. Dar varianta aceasta de chiftelute le este pe plac si baietilor. La Auchan am gasit pangasius maruntit, ideal pentru chiftelute.

Am pus toate ingredientele intr-un bol (in afara de faina) si le-am mixat cu mixerul verticat. A rezultat o compozitie destul de moale in care am adaugat faina si am amestecat cu lingura sa se incorporeze toata faina

Am modelat chiftelutele si le-am prajit in ulei incins.

Se scot pe hartie absorbanta sa se scurga surplusul de ulei.

Reteta postata in forum de Criss

Reteta în Imagini
Mod de Servire

Le-am servit cu o salata de primavara si cartofi la cuptor.

Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri